Ontwerp

Een sterke winkel/kantoor kan niet zonder een goed concept. Een concept kan uiteraard niet zonder een doordacht ontwerp. Een goed en doordacht ontwerp werkt alleen als het goed vertaald wordt en een goede uitvoering draagt bij aan de beleving voor een mooie winkel kantoor. Dutch Projects heeft diverse ontwerpers in alle disciplines in haar netwerk om snel te kunnen schakelen.

Samen met onze ontwerper luisteren wij graag naar uw wensen om deze te visualiseren tot een definitief ontwerp. Wanneer we het eens zijn over de ontwerpen kunnen wij vervolgens op basis van de ontwerpen alle vergunningsaanvragen in gang zetten en de benodigde vergunningen voor u verzorgen. Tijdens dit proces brengen wij u graag op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en informeren wij u over duurzame mogelijkheden. Bovendien werken wij graag met een vaste kring betrouwbare bouwpartners om zo tot een gedegen uitvoering en strakke planning te komen.

Voor de opdrachtgever is alles in gang gezet met een geweldig en goed doordacht concept/ ontwerp te komen, dan pakken we het totale proces op en rollen we het verder uit naar wens.