Turn Key solutions

De verbouw, afbouw of restyle van uw winkel, bedrijfspand of showroom stelt diverse eisen aan u als ondernemer, maar ook aan ons als bouwpartner. In een relatief kort tijdsbestek dient alles gerealiseerd te worden. De planning en uitvoering leveren beide partijen grote uitdagingen op. De keuze voor een ervaren turn-key bouwpartner is dan van groot belang.

Indien uw zaak tijdelijk moet sluiten, is het streven vanzelfsprekend het aantal dagen te reduceren tot een minimum. Vertragingen kosten vaak veel geld, dus dienen uit alle macht te worden voorkomen. Alles moet in detail geregeld zijn en ook zo uitgevoerd worden. Niet alleen de nieuwbouw, renovatie of verbouwing, maar ook de afbouw / interieurbouw, styling en inrichting. Dutch Projects is hierbij uw gerenommeerde specialist. Het gaat bij retail en  bouw om vakmanschap, planning, flexibiliteit en bovenal kwaliteit.

Om dit proces goed te laten verlopen, nemen we de retailer zo veel mogelijk zaken uit handen. Vanaf het moment dat wij uw wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, kunt u alle zorg aan ons overlaten. Zo kunnen we extra kosten vermijden en een scherpe planning garanderen. Wij vinden persoonlijke begeleiding en flexibiliteit tijdens het hele traject erg belangrijk. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten en ervaren professionals. Kortom, Dutch Projects heeft alle nodige kennis en kunde in huis voor een zorgeloze turn-key retail realisatie.

De fysieke realisatie van een bouwproject is een intensief proces waarbij een grote verscheidenheid aan disciplines en uitvoerende partijen samen komen.

Naast de bouw en de planning denken wij ook aan zaken als o.a. vergunningen en toepassingen van milieuwetten.

Dutch-Projects regelt voor u het hele traject. Het project wordt van het begin (schetsen) tot eind (oplevering) door ons geleid om binnen de gestelde tijd en budget de sleutel te overhandigen.

Door deze intensieve samenwerking kunnen alle betrokken partijen efficiënter en sneller werken.